ZIP! ZAP! ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΔΥΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ, ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ! ΠΟΥ; ΣΤΟ HOBO, ΣΤΟ POST BAR ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ.

26 Απρίλη: ΖΙΙΙΠ! Ανοίγει το φερμουάρ! Σε μια τέτοια κίνηση, υπάρχει μόνο μια διέξοδος: να αναθεωρήσεις όσα πίστευες για τον κινηματογράφο, τα κόμικς και την μουσική. Κατά περίεργο τρόπο, το μυαλό σου παει στο πονηρό και δεν πέφτει έξω. Κομοιχεία* και μαγεία θα παίξει στη σκηνή και σε καλούμε στη γιορτή! ZIIIP!WHOOAM! SCREEE! BOOM BA DOOM. Oυγκκκ! Ω! Γαργαλιέμαι! Τσριιπ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ας φανταστούμε αυτούς τους ήχους μέσα σε εικόνες λιγόλογες και ασάλευτες μα σαλεμένες όπως ξετυλίγονται απ’ τον σεναριογράφο και αποτυπώνονται απ’ τον σχεδιαστή. Aς πάρουμε το δρόμο για το προσωπικό μας ταξίδι κι ας γίνουμε οι καλύτεροι ηθοποιοί, κοινωνοί της ένατης τέχνης και της μουσικής. Η αρχή θα γίνει στις 26 Απρίλη στη 1.00 το μεσημέρι στο ΗΟΒΟ. Για να cineχίσουμε στις 8:30 το βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο με την προβολή της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη « Μαχαιροβγάλτης» παρουσία του σκηνοθέτη. Μετά το πέρας της προβολής, έρπεται η συνέχεια μέχρι το Post Bar με μουσικούς στροβιλισμούς και η μικρή κοινωνία των κομικσοκινηματογραφομουσικόφιλων και μη, αναστατώνεται! ΖΙΙΙΠ!

27 Απριλη: ΖΑΑΑΠ! Κλείνει το φερμουαρ! Έχοντας ικανοποιήσει λεπτό προς λεπτό και τα πιο σφιχτά ταμπού. Είναι η μέρα που οι κομίστες αφήνονται ελεύθεροι και σας μαγεύουν. Και πάλι ραντεβού στο ΗΟΒΟ, στη 1.00 το μεσημέρι. Στο χώρο θα σας συντροφεύει έκθεση με έργα του ζωντανού θρύλου Πέτρου Ζερβού και άλλων που αφοπλίζουν και εφοπλίζουν με τον σαρκαστικό νερορομαντισμό* τους. Στις 7 το απόγευμα θα σας περιμένουν στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Θα παρουσιάσουν παλιές αλλά και πρόσφατες δουλειές τους οι: Γιώργος Γούσης, Παναγιώτης ΜητσοMπόνος, Παναγιωτης Πανταζής, Πέτρος Ζερβός, Έκτορας. Μιλήστε μαζί τους καθώς θα σας περιπλανούν και θα σας πλανεύουν σχεδόν τελετουργικά. Κι αν οι παρουσίες όλων αυτών θέλετε να μείνουν για πάντα κοντά σας, φροντίσαμε και γι’ αυτό, καθώς θα λειτουργεί παζάρι κόμικς στον χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου. Το αποκορύφωμα της γιορτής είναι η συνάντηση με ένα διαφορετικό πρότυπο ζωής αργα το βραδύ στο Post Bar. Μουσικές που θα μας φέρουν σε ενα απροσδόκητο συμπέρασμα. Και οι δύο ειναι φυσικοί και αυθόρμητοι. Αρχίζουμε με τον κομίστα-μουσικό Pan-Pan να οργώνει τις συνηθειές μας για να φυτέψει στη συνέχεια τους ευφυείς καρπούς του ο 2econd Class Citizen, Aaron Thomason. ΖΑΑΑΠ!


*κομοιχεία: Το πρόβλημα ειναι τόσο αρχαίο όσο και η 9η Τεχνη. Κόμικς και μοιχεία

*νερορομαντισμός: Φυσικά δεν αναφερόμαστε στον ξενέρωτο και πληκτικό ρομαντισμό, αλλα στην γκροτέσκα απεικόνισή του, όπου το μαύρο χιούμορ ρέει άφθονο στην καλύτερη μορφή του.

30/4/11

2econd Class Citizen + Pan Pan - Live In Larisa Post Bar - Photos








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου